keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Rohmutassun D-pentue suunnitteilla!

Täältä saat lukea tietoa ja kuulumisia tämän suunnitellun pentueen tiimoilta. Tämä kovasti odotettu pentue sai alkunsa helmikuun lopulla normaaleilla astutuksilla. Molemmat vanhemmat asustelevat saman katon alla rakastettuina perheenjäseninä. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja saamme terveitä, hyvä luonteisia pentuja huhtikuun lopulla. Neljään vuoteen ei meillä pentuja ole ollutkaan, joten eiköhän olisi aika sitä pennun kakka ja pissaa saada näihinkin nurkkiin:) Tässä vanhemmat:
Isä: FIN MVA Lisbethin Lusty Lucas C/B 0/0,silmät ok. Tämä rento herrasmies muutti meille vajaa neljä vuotta sitten Lisbethin kennelistä, oman kasvattimme jälkeläisenä ja valloitti oitis kaikkien sydämet:) Herralla ei ole koskaan kiire mihinkään, noh poikkeus on hakuilu, silloin täytyy pistää vipinää kinttuisiin, että löytää äkkiä ne ihasaiset maalimiehet nakkeineen. Mutta muuten, Lucaksen motto voisi olla: Mikä kiire tässä valmiissa maailmassa:)


Emä: 'Taica' Dynamic Force Solid Gold C/C 1/0 sydän ok
Tämä tehokas neiti saapui pari vuotta sitten meille Hollannista, tuomaan vipinää tupaan:) Taica on aina valmiina hommiin. Pimussa olisi varmasti kapasiteettia vaikka mihin harrastamiseen, niin kovasti kaikki tekeminen on tytön mieleen. Kaikki leikkiminen ja lelujen kantelu on tosi kivaa! Mutta sitten kun mitään ei tapahdu, osaa kyllä rauhoittua ja ottaa rennosti. Hakuilua aloiteltu myös Taican kanssa, ja siinä sammaleet lentää, kun Taica lähtee pistolle:) Taican motto voisi olla: Aina valmiina!








Ei kommentteja: